Sandheden bag Business Intelligence i Danmark ...

TheRealBiTruth_image_DK.png

Ønsker du at danne dig et overblik over virksomhedens data – så har det længe været normalt at anvende en Business Intelligence (BI) løsning med store tunge Datavarehuse, bygget på traditionelle, manuelle og ufleksible metoder.

 

Men nøjagtigt som alt andet indenfor IT, så overhaler udviklingen det tunge manuelle arbejde. Det har faktisk i flere år været muligt at kunne bygge Business Intelligence løsninger på automatiserede dataopsamlings og databehandlings metoder!

Hvorfor er jeg ikke blevet præsenteret for denne mulighed før?

BI branchen i Danmark har været styret af få store BI-huse som desværre er lykkes med at undertrykke denne information i kraft af deres position, resurser og modsatrettede interesser. Det er i deres interesse at fortie sandheden for dig - så længe som muligt ….

burglar-157142_1280.png

Men hvorfor anbefaler alle BI leverandører ikke automatiserede BI løsninger?

Det er helt simpelt! De konsulenttimer de kan fakturere til dig, er deres levebrød - jo flere konsulenttimer, jo større bliver deres oerskud.

Er der mindre konsulent timer i en automatiseret BI løsning?

Fakta for denne type løsning er at den kan implementeres og tilrettes på meget kortere tid. Faktisk er der lavet målinger der slår fast at du sparer 5-10 gange så meget tid sammenlignet med en manuelt implementeret BI løsning.

Kan jeg være sikker på at jeg har de samme muligheder med en automatiseret løsning?

JA!!! Du vil faktisk opleve at få mere funktionalitet til rådighed da normalt komplekse og tidskrævende funktionaliteter er gjort helt simpelt og implementeres på brøkdel af tiden - og så kan den dokumentere sig selv til brug for overholdelse af GDPR og meget andet.

Kan jeg være sikker på at en automatiseret BI løsning er det rigtige valg for mig?

Denne form for automatiseret løsning anbefales direkte af Microsoft som værende det bedste produkt bag en hver BI løsning. Microsoft har selv lavet fundamentet til de traditionelle løsninger – så en mere troværdig anbefaling findes ikke.

microsoft-80658_1280.png

Er jeg den første der bruger et automatiseret produkt til denne proces?

Nej, mere end 3000 organisationer verden rundt bruger denne type løsning, og det gør produktet til verdens mest udbredte automatiserede BI løsning og bygger på kendt Microsoft teknologi.

 

Kan jeg prøve den inden jeg beslutter mig?

Ja, vi er så sikre på at denne løsning er den bedste til langt de fleste, at vi har lavet et helt unikt tilbud i november og december 2019. Vi giver dig muligheden for at prøve verdens mest udbredte automatiserede BI platform helt gratis og helt uforpligtende. Desuden er alle vores services der skal bruges til ovenstående, helt gratis!

Kan jeg få en kort introduktion til dette produkt?

Ja, vi tilbyder en onsite eller online demo af produktet. Du kan også tilmelde dig den meget populære halvdags Workshop, hvor alle får muligheden for at prøve produktet selv i et pre-installeret miljø.

 

Hvordan får jeg mere at vide?

Du kan helt uforpligtende kontakte os direkte her eller skrive dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig.

Ja tak, jeg ønsker at ...

Tak - vi kontakter dig hurtigst muligt

René Dueholm

BI Konsulent, Partner

RD.png
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon